فیلم آموزشی دانه کردن انار

فصل، فصل اناره. قبل از اینکه سراغ آموزش دانه کردن انار بریم بهتره اطلاعاتی در مورد انار بدانیم.

ایران با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن انار، بزرگ‌ترین تولیدکنندهٔ انار در دنیا بوده و هندوستان دومین کشور تولید کننده‌است. در ایران، شهرستان‌های ساوه، نی‌ریز و فردوس، به‌ترتیب بزرگ‌ترین تولیدکنندگان انار هستند. یک عدد انار ۴۰ درصد نیاز روزانه شخص به ویتامین سی را تامین می‌کند. انار سرشار از ویتامین‌های A، B، C، E و قند تانن و یک ماده مفید دیگر به نام «کره ماناتین» است. انار دارای آهن و ویتامین‌های لازم خون‌سازی است. انار خواص درمانی خاصی دارد. این میوه در صورتی که شیرین باشد برای سینه و ریه بسیار مفید است. آب انار سنگین تر از خوردن دانه‌های انار است (یعنی گوارش آن سخت‌تر است.) مغز و دانه‌های انار ملیّن (یعنی نرم‌کننده مزاج) هستند و گوشت‌های فیبری درون انار روده‌ها را تمیز می‌کند. انار با داشتن ویتامین B سبب تقویت اعصاب می‌شود و به علت داشتن ویتامین B۶ ضد استفراغ بوده و درمان کننده ویار زنان باردار است. هم چنین انار به علت داشتن آهن و ویتامین‌های موجود در آن برای خونسازی بدن مفید است و بهترین موقع خوردن آن صبح ناشتا است.(ویکی پدیا)

 و اما این آموزشی که پیش روی شما قرار گرفته غیر از آموزشی است که در اکثر جاها دیده اید که در ظرفی پر از آب انار را دانه میکنند. در این روش به طور خیلی سریع و با ضربه زدن به پشت انار به راحتی هر چه تمامتر میتوانید انار را دانه کنید. مزیت این روش نسبت به روش های دیگر همین سرعت بیشتر در دانه کردن انار است.

نظر یادتون نره…

لینک دانلود اول با کیفیت خوب

تماشای ویدئو در آپارت با کیفیت متوسط